• Éjszakai görcsök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyakran arra ébredek éjfél és 2 között mintha a hasam görcsölne de nem túl erősen.Ez az első terhességem és nem tudom mit kellene tennem ellene,vagy ez így normális?

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! Hány hetes terhes? Ha már érzi a magzatmozgásokat, lehet, hogy csak erről van szó. Ha koraterhes, lehet fenyegető vetélés. Ha szülés előtt áll, lehetnek jósló kontrakciók. Ha megírja a terhességi kort és esetleg kicsit többet a terhességéről, esetleg többet is tudok segíteni. Mindenesetre keresse fel nőgyógyászát, hogy egy esetleges vetélés/koraszülés/szülés időben felismerhető legyen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 10., 07:58; Megválaszolva: 2011. április 11., 19:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: