• Terhességmegszakítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A terhessegi teszt pozitiv, es baratommal ugy döntöttünk hogy a babaval meg varni szeretnenk, most nem szerencses idöpontban erkezett. Talan 8-10 napja folyamatos hanyingerrel, alhasi falydalmakkal küzdök. Tudom, ez a terhesseg jele. De lenne valami ellene??Segitseget szeretnem meg kerni a terhessegmegszakitasban: melyig metödus lenne a legjobb??? Györben lakom, esetleg mit javasol? A szövödmenyek elkerülese, az " egeszseg megovasa" miatt. Segitseget elöre is köszönöm Üdvözlettel Csilla

        Dr. Csősz György válasza a abortusz témában

        A megszakítás minden módja műtét igy annak szövődményei bármikor és bárkinél előjöhetnek. Gondos odafigyeléssel azonban a valószínűsége minimálisra csökkenthető.Mindegy igy hogy melyik a módszer.Jelentkezzen a Győri Kh.-ban.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2011. április 09., 08:38; Megválaszolva: 2011. április 14., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: