• Missed Ab után mikor érdemes próbálkozni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap volt egy missed ab utáni műtétem,ikerterhességnek indult sajnos az egyik baba a 8.másik a 9.héten elhalt! Tegnap véreztem ma már szinte semmi,jól érzem magam testileg.Van egy 22 hónapos kisfiam probléma mentes terhességem volt vele.Az ikreket sem vettem észre hogy elmentek semmi görcs semmi fájdalom nem volt,egyszerűen nem volt szivhang az uh.során! Ikerterhesség esetén mikor lehet újra próbálkoznunk? Egy ilyen vetélés után lehetséges hogy egészséges gyermekem legyen még? És vajon mennyi idő múlva tudok majd teherbe esni?

        Dr. Herman Tünde válasza a abortusz témában

        Három hónap múlva lehet próbálkozni és minden esélye megvan, hogy egészséges gyermeket szüljön!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 08., 14:12; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: