• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot!8 hetes terhes vagyok.Az elöző terhességemet ennyi idösen veszítettem el.Most sajnos elkaptam egy virusos torokgyulladást,ami hőemelkedéssel járt.Voltam vele orvosnál.Panadol lázcsillapítot kaptam.torkom mág most is fáj de lázam már nincs.két napon keresztül nem tudtam enni semmit,csak háztartási kekszet.Már nem érzem a megszokott émelygést a gyomromban.Félek nehogy ezt a babát is elveszítsem.Lehet hogy azért nem vagyok rosszul mert nincs mi bántja a gyomrom mert üres?Várom mielőbbi válaszát.Nem görcsöltem és semmilyen formában nem volt vérzésem.Köszönettel:Szabó Jánosné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! Az, hogy nem érez hányingert még nem ad okot aggodalomra. Megértem aggodalmát a korábbi vetélése miatt, de ha panaszmentes, akkor várja ki a következő nőgyógyászati vizsgálat elkövetkeztét, majd akkor ellenőrzik, hogy minden rendben van-e. Ne gondoljon a rosszra, ne stresszelje magát, az a picinek se jó. Ha panasza van, mielőbb forduljon orvoshoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 28., 17:51; Megválaszolva: 2011. március 29., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: