• Hüvelygomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Dorktor úr/dt.nő! én 14 hetes kismama vagyok.sajnos ma reggel viszkető,és egyben égető fájdalmat éreztem ahüvelyemnél...arra gyanakodom hogy elkaptam a hüvelygombát.milyen készítménnyel lehet ezt a betegséget helyrehozni?nagy veszélyt mutat a kicsi baba felé?könnyen elterjedhet a méhben, KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kismama! valóban lehet hüvelygomba, de egyéb fertőzés is. Terhességben nem érdemes saját magát vakon kezelni, inkább történjen egy nőgyógyászati vizsgálat, és ezután kezelés. Ha hüvelygomba, akkor nem kell magzati károsodástól tartania.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 27., 16:07; Megválaszolva: 2011. március 28., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: