• Személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Csuth Ágnes Dr Nö !! Köszönöm válaszát sokat segitett nekem ezzel a a válasszal.Mág egy olyan kérdésem lenne hogy lehetséges e fél nap alatt teherbe esni?mert gondoltam arra is hogy esetleg azért nem akar megjönni mert már megtörtént a dolog és azért nem.És az normális hogy nem érzek semmi olyanra utalo érzést mintha meg akarna jönni?csak néha egy nagyon minimálisat érzek deh az egy pár percig tarto csak és néha egy nagyon pici hányingerem is van. Várom válaszát Elöre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Sajnos nem írta meg az előzményeket, én pedig nem tudom visszakeresni. Annyit tudom írni, hogy teherbe esni fél perc alatt is lehet, de ahhoz, hogy ez tüneteket okozzon, jó pár hétnek el kell telnie általában. Az aktus után 10-14 nappal lehet leghamarabb tesztet csinálni.Javasolt nagy érzékenységű tesztet venni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 26., 08:37; Megválaszolva: 2011. március 28., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: