• Most mi van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! 3 hónapja nem jött meg a legelső menstruációm ... de nem voltam fiúval mégis rögtön az elmaradása után nagyon szomorú voltam azt hittem hogy terhes vagyok (fiú nélkül) azért anya vett egy tesztet hogy megnyugtasson mert már nagyon hisztiztem emiatt... negatív lett... most is vett egyet mert megint hisztiztem de ez nemtudom hogy miért van: olyan mintha negatív lenne de ha messze teszem a lámpafényhez látok egy nagyon nagyon nagyon halvány pozitív csíkot!!!!!!!!!!!! de a hasam sem nőtt meg semmi :-/ egyébként így nem is lehetek terhes??? vagy csak túlreagálom??? lehetséges hogy oda képzeltem??? Nemtudom... kérem segítsem... hányinger is nuku :-/ vagy a terhességi teszten már magában is vannak csíkok csak nem észrevehetők annyira?! segítseen kéreem :((

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves 11 éves lány! Ne izgulj! Ha nem voltál fiúval, biztos, hogy nem vagy terhes. A tesztet nem direkt lámpafénynél kell értékelni, hanem természetes világításban, amit láttál, azok az anyag rostjai. A mensesed még nem állt be, ez természetes, szerintem jó lenne a teherbe esésről és a terhességről elbeszélgetni anyukáddal vagy az osztályfőnököddel, biológia tanároddal.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 24., 16:40; Megválaszolva: 2011. március 25., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: