• Szülész-nőgyógyász

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR!Barátommal gumióvszerrel védekeztünk,ami kiszakadt! '8 óra múlva vettem be Rigesoft sürgősségi tb-átMajd időben a 2. tb-t is bevettem . A mensesem már 12 napja késik,emiatt elvégeztem egy terhességi tesztet ami pozitív lett.' !Március 18.-ára kaptam, időpontot orvoshoz ezért írok Önnek,remélve ,hogy hamarabb választ kapok mert nagyon ideges vagyok. Kérdésem a következő: A Rigesoft tól károsodhat-e a magzat? 10 napja lázas beteg voltam,amireCefzil antibiotikumot szedtem,aminek a tájékoztatójában az áll, hogy még nincsennek tepasztalatok,hogy károsítja e a magzatot,mivel ez egy új gyógyszer,és még csak állatkisérletek vannak. Amboxol köptetőt is szedtem. Februárban Mikogal hüvelykúpot kaptam mert fertőzésem volt Az u. mensesem Január 28-29-én volt. .Lehetne -e ebből egészséges gyerek????? Nagyon félek a művi megszakítástól is,nehogy később ne legyen gyerekem. Melyik a legkevésbé ártalmas módszer? Még nagyon fiatal vagyok,harmadikos középiskolás, és most tele kétségekkel,félelemmelNem tudjuk mit csináljunk.! És nagyon szomorú vagyok ,mert soha nem voltunk felelőtlenek és ez pont velem fordult elő. Nagyo n várom a válaszát,köszönettel Krisztina

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        A fent említett gyógyszereknél valóban nem tudjuk pontosan, hogy van e magzatkárosító hatásuk, de ez kiderül az elvégzett vizsgálatok során, a terhesség alatt. Keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. március 12., 15:56; Megválaszolva: 2011. március 16., 18:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: