• Homeopátia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Szoptatás alatti Homeopátiás szerek használatáról kérdezném: általános erőnlét, tejtermelés, hajhullás, anaemia.(hemoglobin-91g/l) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a homeopatia témában

        Kedves Kérdező! A homeopátiás szereket részletesen leírt panaszokra, egyéni tünetekkel kiegészítve, lehet ajánlani. Nincs „erőnlét” szer, „tejtermelés” szer, „hajhullás” szer. Ha Önnél valamennyi fent leírt panasz fennáll, alkati szert kell szednie, amit homeopata tud megtalálni egy nagyon alapos kikérdezés és vizsgálat után.


        Kérdés: 2011. március 10., 10:06; Megválaszolva: 2011. március 15., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: