• Aggódom!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        7-8hetes terhes vagyok, tegnap voltam ultrahang vizsgalaton masodszor, a doktornom szerint valami gond van a kicsimmel, mert hogy meg nincs kifejlodve valamilye, pontosan nem tudja mi az, csak annyit mondott 100%baj van, csak meg nem tudja pontosan mi az ami hianyzik a kicsinek. Azzal magyarazta hogy a picinek mindene megvan kivetel a melkasanal sotet folt, mintha legures ter lenne, vagy folyadek. Nem lehetseges, hogy csak ezutan fejlodik ki, maris lekell momdanom rola, azt mondta inkabb most minthogy kesobb beteg gyerekem legyen, nagyon elvagyok keseredve, nem tudom mit tegyek!!!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Kérdésére csak UH.vizsgálat alapján lehet válaszolni.Genetikai vizsgálatot is igénybe vehet.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 10., 09:10; Megválaszolva: 2011. március 12., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: