• Gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tavaly júniusban 10 hetes terhességem magzatelhalás miatt befejeződött. Szeptember óta próbálok újra teherbe esni. Mivel egész idő alatt célzott szexuális életet éltünk, és mégsem sikerült, tervezem, hogy felkeresem a nőgyógyászom emiatt. Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben a teherbeesésemet az előreeső, kétszarvú méhem nehezíti meg van-e bármi "gyógymód" erre vagy csak türelmesen várnom kell? Ciklusom szabályos, az első teherbe esésem a fogamzásgátló "jótékony hatása" miatt gyorsan történt. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        A kétszarvú méh megnehezíti a teherbeesést, ill a terhesség kihordását is. Bár sokszor látunk olyat, hogy az egyik méhfélben szépen kiviselik a terhességet. De ugyanakkor gyakrabban tapasztalunk vetélést és koraszülést. Keressen fel megfelelő szakembert, aki jártas a fejlődési rendellenességek megoldásában.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. március 07., 13:05; Megválaszolva: 2011. március 09., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó