• Baba neme

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy párom most 21. hetes kismama, és a baba nemét illetőleg eddig négy alkalommal nyilatkoztak az orvosok (1. 12. héten fiú, 2. 20. hét lány, 3. 20. hét fiú, 4. 21. hét lány)az utolsó három alkalommal mindig biztosra vették az állításukat. A 2. és a 3. vizsgálat között 1 nap telt el. A 3. volt a 20. hetes genetikai ultrahang vizsgálat. Kell-e valami rendellenességtől tartanunk, vagy ez teljesen normális, hogy ennyire másként látják még a dolgokat? A vizsgálatok során minden eredmény rendben volt, és az orvosok is rendben láttak mindent. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Hivatalosan nem is lenne szabad a magzat nemét közölni pontosan a magzat fekvése miatti vizsgálati bizonytalanság miatt,amivel a leendő szülőkben is nyugtalanságot keltenek.Nem kell tartaniuk semmitől.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 02., 20:43; Megválaszolva: 2011. március 04., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: