• Terhesség alatti lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        26 hetes terhes vagyok, és 2-3 hete a bal, a napokban pedig a jobb lábomban éreztem nehezen elviselhető fájdalmat. A fájdalom egészen pontosan a lágyékból kezdődő, a comb belső oldalán volt érezhető. Főleg hosszabb pihenés utáni felállás után kezdődött (pl. éjszaka csak párom segítségével sikerült a toilettre kimennem....ha ránehezedtem a lábamra iszonyatosan fájt), de a fájdalom 3-4 nap után elmúlott. Kicsit a derékban is érezhető. A kérdésem az lenne, hogy ennek van-e köze a terhességhez? Még a babavárás előtt volt hasonló fájdalom, de főleg a lábszáramban, néha karjaimban. Nem egészen ilyen jellegű volt mint a mostani, az inkább mintha "rágná valami belülről"... Mit lehet tenni? Bár most múlandóban van a fájdalom, de félek hogy ez valami rossz előjel... Válaszukat köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Jelentkezzen terhesgondozáson,lehet komoly probléma(pl.thrombozis),de egy terhességgel összefüggő kezelést nem igénylő statikai eltérés is.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 21., 09:33; Megválaszolva: 2011. február 24., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: