• Abortusz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! 28 éves Anyuka vagyok. van egy másfél éves Kisfiam és most újra teherbe estem, de nem tudjuk megtartani a babát és így abortuszra készülök. Sosem volt még. És mivel pajzsmirigy beteg is vagyok, így az első terhességem sem volt könnyű, így egy ekkora gyerek mellett nem szeretnék most még egyet. Sajnos anyagilag sem tehetjük meg. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő egy ilyen beavatkozás? Reggel megyek és utána jöhetek is haza? A Férjem vinne és várna meg ott és addig a Kisfiam itthon lenne. Csak, hogy az ott alvást elkerülhetném-e? Köszönettel: G.-né Tímea

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!A megszakitás kialakult rend szerint történik.Az engedélyt nem a műtétet végző osztály adja.A műtétre éhagyomorral kell jönni és az altatásban végzett műtét után délután haza lehet menni kisérővel.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 10., 15:05; Megválaszolva: 2011. február 14., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó