• Erős vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö! a panaszom az volna,ma voltam a nögyógyászaton 10 hetes terhes vagyok UH-ra holnap megyek.Csak annyi gondom akadt épp haza értem az orvostól,mikor elöször egy csepp majd 1 fél perc múlva nagyon erös,viszont nagyon halvány színü vér ömleni kezdett tölem.mint mikor a csapot megnyítják és szünet szüntelen folyt! Kb 20 percig. aztán azóta is csak épp 1-1 csepp! Ha felállok vagy leülök. Mi lehet a baj? vagy estleg meghallt a baba? De görcsölni nem görcsölök,csak nagyon érzékeny a hasam,a gyereket nem türöm az ölemben annyira!!!! Válaszát SÜRGÖSEN várom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség, vérzés témában

        Kedves hölgyem! 3 munkanapon belül válaszolunk a kérdésekre, ezért most került feldolgozásra kérdése. Minden terhesség alatti vérzés orvosi vizsgálatot igényel, online pontos diagnózist mondani lehetetlen (hematoma, abortusz, gyulladás is lehet), csak bátorítani tudom az orvoshoz fordulásra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 25., 19:51; Megválaszolva: 2011. január 26., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: