• Abortusz után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérem segítsen! December 1.-én tágítottak, majd 2.-án műtöttek. 10 hetes terhes voltam, abortusz történt korom miatt. Az orvosom azt mondta január 4-5.-éig meg kell hogy jöjjön az első menzeszem. Még mindig semmi . Már egy több mint egy hete késik ez mitől lehet? Jah és méhszájsebem van amit ecsetel az orvosom! Előre is köszönöm: Egy fiatal lány

        Dr. Herman Tünde válasza a abortusz témában

        Ilyenkor később jelentkezik a menses, ha hat hét múlva sem jön meg keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. január 11., 18:35; Megválaszolva: 2011. január 12., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: