• Lehet ,hogy méhen kívüli terhes voltam?S.O.S. választ kérhetnék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr! December 15.-én (rendesen időben mint szokott) megjött a menzeszem,de csak nagyon kevés mennyiségben és kb.6napig,nem is görcsöltem.Erős feszülést éreztem a mellemben ezért 23.-án csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett,nagyon megörültem,mert már 1 éve szeretnénk babát.Másnap dél körül elkezdett fájni egy kicsit a hasam,hazamentem a munkából lepihentem és egy kicsit jobb is lett,de másnap még mindig fájt viszont orvos már nem volt sehol,mivel December 24.-e volt,így tűrtem és pihengettem.Nem segített,mert karácsony reggelén vérezni és görcsölni kezdtem,ez folytatódott karácsony másnapján is.27.-én hétfőn el akartam menni orvoshoz,de akár melyiket hívtam már nem rendel majd csak januárban,már nem görcsölök,de még vérzek,bár már kevésbé mint az első két nap,de ez már a negyedik nap,hogy vérzek.Elvetéltem?Mit csináljak?Orvoshoz kellene mennem tudom,de egy idegenhez nem szívesen megyek a sajátom meg majd csak január 4.-én fogad.Lehet valami komoly bajom ha addig nem megyek orvoshoz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzés terhesség alatt témában

        Kedves Hölgyem! Mi is 3 munknpon belül válaszolunk, ezért most kerül levele feldolgozásra. A saját érdekében menjen el a legközlebbi nőgyógyászati ambulanciára, mert most nem az a fontos, hogy a saját orvosa vizsgálja, hanem, hogy egyáltalán kiderüljön, mi a pontos státusz, mitől vérzik! Saját érdeke! Kezdődő vetélés, méhen belüli hematoma, stb. is lehet, csak vizsgálattal deríthető ki.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 28., 10:02; Megválaszolva: 2010. december 29., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: