• Intim gyantázás terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Feleségem 10 hetes terhes. Terhessége kb 5.hetében enyhe vérzése volt, miután az orvosa megállapította, hogy a petezsák körül 15x4 mm-es leválás található. Javasolták neki, hogy pihenjen sokat (ne lépcsőzzön sétáljon és ne éljen nemi életet). A 9. héten volt utoljára orvosnál és akkor is még látható volt a leválásra utaló jel. A kérdésem az lenne, hogy ilyen körülmények között okozhat bármi problémát ha intim gyantázást csináltat? Köszönettel: NF

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!A terhesség 12.hetéig felejtsen el minden egyéb beavatkozást.12.hét után ,ha az UH.vizsgálat rendben van akkor lehet gyantázni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. december 27., 10:35; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: