• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap délután a barátommal kettesben maradtunk. Csókolóztunk, majd magára húzott és ruhában elkezdtünk egymáson mozogni. Kis idő múlva a barátom szólt, hogy elélvezett és gyorsan ki is ment a mosdóba megnézni, hogy "mi történt"... A farmernadrágján kívül is látszódott egy picit elmondása szerint... Közben én is észrevettem, hogy mintha az én nadrágom is olyan lenne... Lehetséges ez? Átjuthattak oda hímivarsejtek? Esetleg még bejjebb is? Lehetek terhes? Vettünk terhességi tesztet, de tudomásom szerint még nem mutatna ki eredményt, hiszen 23 nap múlva kellene menstruálnom. Szükséges lenne esemény utáni tabletta? Kérem, mihamarabb segítsenek! Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        A leírás alapján nem került ondó a hüvelybe, így ebből az aktusból terhesség nem lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 03., 19:50; Megválaszolva: 2010. november 06., 15:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: