• 38 hetes kismama kérdezi: Anális szexszel elkerülhető a gátmetszés??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Várandósságom 39.hetében vagyok. Csak mostanra merült fel, hogy nem feltétlen kell császármetszéssel világra hoznom első gyermekem. Én ettől valamelyest jobban is érzem magam. A kérdésem vizsont az, amit még a nőgyógyászomtól sem merek közvetlenül megkérdezni: hogy az anális szex vajon segíthet a gátmetszés nélküli szülésben? Noha ebben, és sajnos semmilyen más örömben nem lehetett részem február vége óta, hiszen az orvosom biztonsági okokból „eltiltott” tőle (lombikbabám van). Szóval az addig meglehetős intenzíven végzett tevékenység most segíthet nekem, hogy elkerüljem a vágást. Amúgy most kezdenék hozzá a gátmasszáshoz ---- nem tudom, nem késő-e már?? Tisztelettel megköszönöm gyors válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kismama! Nem javasolt az anális szex sem, ráadásul nem is segít a gátmetszés elkerülésében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 03., 10:05; Megválaszolva: 2010. november 04., 19:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: