• Terhesség és szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Létezik-e olyan módszer, hogy ha teherbe esett egy lány, de nem akar gyereket szülni, valami megoldás, hogy ne legyen belőle gyerek? De nem olyan megoldás, ami miatt meddő legyen és soha ne lehessen gyereke. És egy másik kérdés: ha egy fiú (elnézést a rossz kifejezésért) kinyalja a lányt, lehet-e vmilyen fertőzést kapni mindkettőjüknek? Köszönöm válaszukat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A nem kívánt terhesség befejezésére a terhesség korától függően létezik gyógyszeres és műszeres abortusz. Az orális szextől is lehet fertőzést klapni, pl. herpeszt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 01., 15:20; Megválaszolva: 2010. október 04., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: