• 35 hetes kismama

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!35 hetes kismama vagyok,babámnál bal oldalon multycystas vese ábrázolódik,több 18-20 mm-es cystikus részt tartalmaz, jobb oldali magzati vese normális.Több alkalommal genetikai tanácsadáson jártunk,ahol klinikai szülést javasoltak. Betegségem: seropozitív rheomatoid arthritis,amire a terhességem kezdetétől gyógyszert nem javasoltak szedni, hanem mivel a reumám aktív,több alkalommal depo medrol injekciót kaptam. A véleményére lennék kíváncsi a szülés levezésével kapcsolatban, indokolt lenne-e császármetszés?A babám szempontjából szeretném tudni szükség lesz-e műtétre, mire számíthatunk?Előre is köszonom válaszát!

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        Az Ön alapbetegsége és a magzati vese rendellenessége sem indokolja önmagában a császármetszést, természetesen ha ehhez bármilyen más indikáció adódik el fogják végezni a császármetszést.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. augusztus 26., 18:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: