• AFP lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Most kaptam készhez a 16. terhességi héten végzett AFP leletemet. Eredményeim: Terhességi HCG 25661,00 mU/ml Terhességi AFP 26,10 ng/ml MOM érték: 0,75 Korrigált AFP MOM 0,83 Terhességi HCG MOM: 0,92 KORRIGÁLT MOM THCG: 1,02 Korábbi kombinált teszt eredményeim: Ultrahang alapján 12 hét 6 naposan voltam PAPP-A szint 0,42MOM Szabad Béta Hcg 1,58 MoM Tarkóredő 1,2 MoM (1,8MM) Kockázat 1: 370-hez. Várom szíves válaszát, hogy a fenti eredmények jók-e vagy lehet, hogy van valamilyen kockázat. Köszönettel: Anett

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        Sajnos az ilyen fórumok nem alkalmasak ilyen nagy horderejű döntések meghozatalára, ehhez ismerni kell a terhes kismamát, a családi anamnézist, kérem kérdezze kezelőorvosát.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 20:52; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó