• Átlátszó folyás terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy 15 hetes terhesen természetes-e, hogy azt éreztem, hogy hírtelen folyik belőlem valami és átlátszó folyás volt, de nem olyan nagyon sok. Fehér folyásom akkor szokott lenni, mikor székletem van, amúgy nem szokott lenni. Nagyon aggódom emiatt a sok átlátszó folyás miatt Köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdezö!Nögyógy.vizsgálat szükséges a magzatvíz folyás kizárása céljából.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 22., 16:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó