• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot ! Azt szeretném megtudni hogy igaz hogy még csak anyi idös vagyok de megtörtént már nem avgyok szüz és a barátommal egyszer egy kb 9-10 p ovszer nélkül csináltuk és parázok hogy nem vagyok e terhes mert alhasi fájdalmam van de viszont fel is vagyok fázvaés e miadt fehér vérfolyásom van de mostanába picit barnás ez mit jelent ? halottam egy olyan gyógyszeröl ami elveteti a gyereket mert ez az együt lét tegnap volt mit tehetek ?? nőgyogyászhoz nem igazán szeretnék elmeni mert ha anyámék megtudják hogy talán terhes vagyok nagy bajba vagyok kérem adjon valami tanácsot hoygmit tegyek mert nagyon félek !! hogy ebben az esetben mit tegyek ha pl bevenék most egy két szem fogamzásgátlot az segithet valamiben ??? kérem segitsen mit tegyek köszönöm elöreis

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Kedves 14 éves! A sürgősségi fog. gátlásra vagy 72 órán belül vagy 120 órán belül van lehetőség, a gyógyszer típusától függően, ezt csak orvos írhatja fel, ezért keress fel nőgyógyászt mielőbb, más lehetőség nincs. A barnás folyás gyulladásra, hormonális problémára, méhszájpolpipra utalhat, emiatt még vizsgálat is javasolt lenne. Máskor az aktus előtt gondoskodjatok fog. gátlásról, ne utána kapkodjatok, mert komoly következményei lehetnek egy nem kívánt terhességnek. Házi praktikán ne is törd a fejed, csak az orvosi segítségben bízz, mert a házi praktikáknak komoly szövődményei lehetnek!!!!!!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 08., 00:24; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó