• Mit tegyek????????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        35 éves vagyok,és 17 hetes iker terhességem van.A korom miatt elküldtek genetikai vizsgálatra ahol megis jelentem.Az orvos kérdezte vállalom-e a magzatvíz vételt,mert mivel 2 baba van szúrni is kétszer kell.Most nem tudom mitévő legyek,időt kértem így 19 hetesen kell mennem legközelebb.Tavaly októberben volt egy vetélésem és félek nehogy valami baj legyen.Még konzultálok a nőgyógyászommal is,de szeretném ha több orvos véleményét hallhatnám. Mit tegyek kérem adjon tanácsot!Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a magzatvíz vétel témában

        Erre nagyon nehéz választ adnom, és sajnos nem is tudok, hiszen nem láttam az UH leletét, az AFP eredményét, de az életkor és az előzményi vetélés, amennyiben az előbbi vizsgálatokban a legkisebb positivítás is van indokolttá tehetik.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. július 28., 13:51; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: