• Vérzés terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Cím! 7hetes kismama vagyok,és a férjemmel történő utolsó két szeretkezésünk után pecsételődő vérzésem volt. Fájdalmam nincs de sajnos ez nagyon megijeszt mindkettőnket .Ez az első terhességem és nagyon tanácstalanok vagyunk.Két hét múlva kell csak visszamennem kontroll vizsgálatra így a nőgyógyászommal nem tudom megbeszélni. Normális ez,vagy kerülnünk kell a szexuális együttléteket?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzés témában

        Kedves Hölgyem! A nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen. Lehetséges, hogy egy kis hematoma okozza a vérzést, de pontosat mondani csak vizsgálat után lehet, erre mielőbb jelentkezzen be. Amíg az ok nem tisztázódik, pihenés, a szex kerülése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 22., 19:14; Megválaszolva: 2010. július 23., 23:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: