• Zsírcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kétszer szültem altatásos császármetszésel. A második szülés után a hasi vágás legelején kialakult egy csomó. Ez a szülés után 2 évre alakult ki. A csomó egyre nagyobb lesz es a formáját is változtatja. Menstruációs idők alatt nagyon fájdalmas a csómó és környéke. Már 4 nőgyógyásznál voltam és mindegyik azt mondta, hogy egy zsírcsomó. Semmilyen vizsgálatra nem küldtek, csak ránézésre állapították meg. Lehet ez más is? Mit tudok tenni, hogy pontosan megtudjam mi is ez? Ha tényleg zsírcsomó, akkor ez normális hogy egyre nővekszik es változtatja az alakját és hogy fájdalmas? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Látnom kellene az elváltozást,akkor tudnék válaszolni.Ha a mensesszel összefügg,akkor lehet endometriósis,amit el kell távolitani.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. július 20., 11:23; Megválaszolva: 2010. július 22., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó