• 6 hetes terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Írtam már Önnek, hogy babát várok és lisztérzékeny vagyok. Azt szeretném megkérdezni, hogy fagyasztott ételeket szabad-e enni, nem árt-a a babának.pl pizzát. Másik kérdésem az, hogy én csak olyan tortát, sütit tudok enni, amit lefagyasztok, majd felengedem, mert egy hónapban egyszer szállítanak ide, ahol lakom gluténmentes termékeket. Ezeket szabad terhesség alatt fogyasztani? Nem szaporodik el valamilyen baktérium egy ilyen tortában, ami árthat a babának? Köszönettel: Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség étkezés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a konyhatechnikai előírásokat betartja és megfeleő körülmények között tárolja az ételeket természetesen lehet fogyasztani fagyasztott termékeket. Káros hatásuk a babára nem ismert.


        WEBBeteg szerkesztőség
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-15 16:27:46; Megválaszolva: 2010. június 27., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: