• 26 hetes terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Dr.Úr! Problémám a következő,26 hetes terhes vagyok,a 16 és 23. héten néztek nállam toxoplazmát,az eredmény mindkét esetben negatív lett,azaz fogékony vagyok rá.Multhéten voltam uh-on az orvos először mindent rendben talált,aztán rákérdezett,hogy mikor volt utoljára a toxo,mert Ő úgy látja mintha valamelyik agykamra(pontosan nem jegyeztem meg melyik) tágabb lenne,én persze megilyedtem,de erre ő azt mondta,hogy értékileg rendben van.Mégis elküld vérvételre,hogy megnézzék a toxot utána azonnal mennem kell uh-ra.Ön szerint van mitől félnem,vagy csak ennyire elővigyázatos és alapos az orvosom?Csak az a gond,hogy kicsit megijesztett,nem szeretnék problémát.Aggódom... Várom mielőbbi válaszát. Üdv:dodyka

        WEBBeteg szakértő válasza a agykamra mérete témában

        Tisztelt Kérdező4 Kezelőorvosa valóban alaposan jár el. Tudni kell, hogy nemcsak a toxoplazma fertőzés okozhat agykamra eltérést. Az ultrahangos követés indokolt. A kamra méretének változás lesz iránymutató a jövőre nézve.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-06-14 13:44:55; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó