• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A mult hónapban,olyan tüneteket tapasztaltam magamon,mint alhasi szúródás-feszülés petefészek környékén mintha meg akarna jönni,rossz közérzet,gyakran fájt a fejem,és lökés szerü hűvelyfolyás,arra gondoltam végre sikerült teherbe esnem de ez az érzés hogy fájt a hasam folyamatosan előjött, volt hogy erősebben volt hogy gyengébben.

        Aztán mikor közeledtem az időhöz hogy megjöjjön begörcsöltem ugy hogy le kellett feküdnöm,korábban nem tapasztaltam ilyet.Másnap meg is jött!

        Most megint ezeket a tüneteket érzem kb 1 hete mult el a mensim.Feszül a hasam,erős folyásom van és ingadozik a közérzetem????

        Az lenne a kérdésem lehettem-e terhes és spontán vetélésem volt-e?és

        Az agy tud-e produkálni ilyen tüneteket?

        Ugye az nem jó ha feszül a alhas folyamatosan mégha terhes is az illető?

         

        Köszönettel.Melinda

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, folyás témában

        Kedves Hölgyem!
        Nem valószínű, hogy terhesség lett volna, inkább valamilyen fertőzés, felfázás lehetett az oka a panaszainak.
        Az agy ilyen tüneteket nem tud produkálni, viszont mindenképpen fel kell keresnie egy nőgyőgyászati rendelést, ahol tisztázni kell, nincsen-e gyulladás, egyéb eltérés a panaszok mögött!
        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-27 12:07:45; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó