• Lehetek-e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr!

        Problémám a következő: 2009. március 28án egészséges fiú gyermeknek adtam életet természetes úton. A terhességem aladt végig veszélyeztetett terhes voltam, a lepény erős érése miatt. Ez meg is hozta az eredményt, ugyanis miután a kicsi megszületett a lepény ahogy jött, úgy jött vele együtt a méhem is, és a petefészkem is. Az orvos azonnali műtésért kiabált, 3an hoztak vissza az életbe, mert majdnem kivéreztem. De megtudták menteni az életem, a méhem és a petefészkemet is. Orvosom mondta, hogy nem ajánlatos újból teherbe essek,mert az nekem a halálomat jelentené. tudni kell, 39 kg vagyok 3 gyerek után és nem fogyózással. Szeptemberbe pajzsmirigy gondokat találtak. A menstruációm majd a szülés után 5 hónappal indult meg, eleinte normálisan, majd később össze vissza, volt, hogy 20, 28, és 12 napra. utóbbi ami a 12 nap után jött meg ez volt idén április 4-10ig. azóta semmi.A kisfiam még szopizik.  Ma május 18án csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív, de erre rá, délután elkezdődött egy barnás folyás. nincs erős fájdalmam, nem feszít a derekam, nincs terhességre különösebb adódó jel: gondolok itt hányinger, szédülés.

        WEBBeteg szakértő válasza a barnás vérzés témában

        Kedves Kérdező! Az előzmények miatt a panaszmentesség ellenére minél előbb jelentkezzen nőgyógyászati szakrendelésen.



        Kérdés: 2010-05-22 16:18:55; Megválaszolva: 2010. május 22., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: