• Tehes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor!

        Lefeküdtem a párommal a ciklusom közepén. Még mielőtt felhúztuk az óvszert, előváladék került a kezemre, és úgy görgettük le az óvszert.De még mielőtt az óvszert felhúztuk volna, több mindenhez is hozzá értem (az óvszer csomagolása,stb.). Ön szerint van okom az aggodalomra,hogy teherbe eshettem?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhsség témában

        Kedves Kérdező!

        Van esély a terhességre, nagyon kevés esély, de nem nulla. Ha késik a menses, csináljon tesztet.



        Kérdés: 2010-05-17 16:56:07; Megválaszolva: 2010. május 17., 16:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: