• Katéter

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A kérdésem a következő lenne. 36 hetes várandós vagyok és 26 hetesen vesekehely tágulat miatt felhelyeztek a jobb oldali vesémbe egy Double J katétert. Emiatt császármetszést fognak alkalmazni május 11-én. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy úgy hallottam 3 császárral szült barátnőmtől, hogy kaptak katétert, mivel aznap nem kelhettek föl. Számíthatok én is egy esetleges sima katéterre? Válaszukat előre is köszönöm: Timi

        WEBBeteg szakértő válasza a szülés, császármetszés témában

        Kedves Timi!

        Valóban, fog kapni katétert, erre a császármetszés miatt van szükség. A felkelés a műtéti érzéstelenítéstől függ, spinális, epidurális, néha altatás, ha valami miatt indokolt. Beszélje meg kezelőorvosával, és akkor tudni fogja, mikor kelhet fel.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-10 08:47:24; Megválaszolva: 2010. május 10., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: