• Baba vagy vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy előfordulhat-e, hogy 8 hetesen (utolsó menstruáció 1.napja)Uh-n még csak petezsák és benne szikhólyag látható? Nagyon terveztük ezt a babát (már 3.lenne), ezért tudom, hogy a ciklusom vége felé történhetett a megtermékenyülés. E szerint lehet, hogy csak 5-6 hetes a terhességem. De már ilyenkor is akár szívverést is mutathat az UH. Sajnos 5 napja kisebb vérzésem is előfordul, mely a piros és barnás árnyalatokat váltja. 1 hét múlva kell visszamennem, de nagyon izgulok. Lehetséges, hogy vetélésem lesz? Vagy reménykedhetek, hogy egészséges baba is lehet? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, UH témában

        Kedves Hölgyem!

        Igazából minden lehetséges, akár egy kitolódott peteérés is lehetséges, tehát ilyenkor meg kell várni az Uh-ot, sajnos mást, többet én sem tudok mondai, csak az UH mutatja meg, hogy lesz-e terhesség, vagy sem.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-09 17:31:08; Megválaszolva: 2010. május 09., 17:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: