• Terhesség első két hetében gyógyszer szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Segítséget szeretnék kérni az alábbiak miatt: Most kb: 16-17 napos terhes lehetek. A terhesség első két hetében az 5. és 12. nap között nagyon meg voltam fázva, többször 38 fokos lázam volt. Mivel még nem tudtam, hogy terhes vagyok, Neocitránt szedtem ebben a nyolc napban, összesen azt hiszem 14 adagot. Emellett szedtem homeopátiás készítményt is, Stodalt, Coryzalia-t és Homeogene-t.Mivel esküvőn voltam, 1 nap alatt 3 kávét is megittam, pedig nem szoktam kávézni. Valamint koncerten is voltam. Mennyire árthat a babának a gyógyszer, a láz és az erős hang? Válaszát előre is köszönöm! Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, gyógyszerszedés témában

        Kedves Hölgyem!

        Remélhetőleg nem lesz semm baj. Ha nagyobb károsodás következett volna be, akkor nem valószínű, hogy megmaradt volna a terhesség.

         



        Kérdés: 2010-05-02 19:50:42; Megválaszolva: 2010. május 02., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: