• Vizsgálatok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/ Dr Úr! 39 évesen első babánkat várjuk (7-8 hetes). :) HSG ,ill.inszem előtt spontán sikerült. Szeretném megkérdezni,hogy mikor és milyen vizsgálatokat javasol. UH-n 1 baba méhen belül,szívműködés van. 2x1 Utrot szedek,vérzésem szerencsére nem volt,nincs. Ut.m.: 02.24 Szülés várható időp.:2010.12.01 Előre is köszönöm válaszát. Tina

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, kivizsgálás témában

        Kedves Tina!

        Szívből gratulálok, ilyen ez a tavasz. :) Virágzanak a fák, a petefészkek, és ügyesen terhes lesz, aki szeretne, ahogy Ön is bizonyítja, spontán is. :)

        Semmilyen különleges vizsgálatra nincs egyenlőre szükség, bátran menjen el a lelettel a területileg illetékes terhesgondozóba, ahonnan indítják a szokásos vizsgálatokat. Amit tudni kell, hogy az életkora miatt biztosan el kell mennie majd genetikai tanácsadóba, ahol a 12 hetes UH és a 16 hetes AFP és egyéb biokémiai markerek eredményét elemzik alaposan, és meglátják, hogy szükséges-e egyéb vizsgálat. Ne izguljon, legyen boldog. Szedjen terhesvitamint, és bátran magnéziumot is, ez terhesség alatt javasolt. Az Utrogestant a 12. hétig kell szedni, és ekkor fokozatosan kell abbahagynia.

         



        Kérdés: 2010-04-29 22:42:33; Megválaszolva: 2010. április 29., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: