• Lehetek Terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr!!!! Az lenne a kérdésem , hogy március 15.-én volt meg utoljára a menstruációm azóta nem a melleim nagyon érzékenyek, nőtek és a vérerek kék csíkjai előjöttek néha a fejem is fáj és minden reggel hányingerem van és émelygek tesztet csináltam két csík lett de a második halványabb , voltam orvosnál de nem vizsgált meg hanem elküldött ultrahangra a következő van rá irva Grav.susp.endom. Biztos grav.nem detect. 1 hét múlva cont. mit jelent ez? És az lenne a kérdésem hogy lehetek terhes?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Ez annyit jelent, hogy valószínű a terhesség, de még lehet, hogy nagyon korai volt a vizsgálaton, és UH-on még nem látható. Ismételje meg a tesztet, mielőtt visszamegy a kontroll UH-ra, akkor már biztosabb lesz az eredmény. Várja meg türelemmel a vizsgálatokat.

         


        Dr. Mészáros Lajos
        urológus

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-04-24 21:02:28; Megválaszolva: 2010. április 24., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: