• A Cataflam 50mg megnehezíti a teherbeesést?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A minap egy kicsit tüzetesebben átolvastam a Cataflam gyógyszer tájékoztatóját és megakdtam amikor azt olvastam,hogy megnehezítheti a teherbeesést.Én már évek óta ezt a gyógyszert szedem menstruációs fájdalom csillapítónak (havi 1-2 szemnél többet nem) és migrénes fejfájás csillapítására (havi max 3-4 szemet,de van amikor kevesebbet) és ritka alkalmakkor fogfájás csillapítására.Az lenne a kérdésem,hogy mekkora az a mennyiség ami ténylegesen befolyásolhatja a teherbeesést?Úgyanis már kb.2 éve szeretnénk kisbabát,lehet e miatt nem sikerül?Már sokmindent kipróbáltunk.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, gyógyszerszedés témában

        Kedves Szedő!

        A Cataflam tartós szedése semmiképpen nem javasolt. De én ilyenről nem tudok, hogy amennyiben alkalmanként szedi az ember akkor a terhességet megakadályozhatja. Persze tartósan semmilyen gyóygszert nem érdemes szednie, és persze ha fáj a vérzése idején a hasa, akkor vannak olyan fogamzásgátlók, amik ezt megszüntetik, tehát igenis van megoldás egy csomó mindenre, de szerintem maga nem tartozik azon gyóygszer szedők csoportjába akiknek aggódniuk kellene a későbbi terhesség miatt.



        Kérdés: 2010-05-05 22:25:28; Megválaszolva: 2010. május 05., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr / Doktornő! Kismama vagyok, többször kellett már vizelet mintát adnom a kórházban ahol szülni szeretnék. Sajnos nem mindig sikerült megoldani, hogy a pohár ne érjen az intim részeimhez (bár tudom, hogy így bacik kerülhetnek...