• Derékfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        35 eves vagyok 3-ik gyermekemmel varandos a 13-ik hetben,szeretnem megtudni normalis e ilyenkor a derekfajas

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség alatti panaszok témában

        Kedves Hölgyem!

        Bármikor lehet derékfájás a terhesség alatt, ha ehhez alhasi görcsök is társulnak, akkor nőgyógyászhoz kell elmennie ezzel a panasszal is. Ha csak a dereka fáj, akkor a háziorvos segítségét kérje.

         


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010-04-04 17:02:31; Megválaszolva: 2010. április 04., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: