• Terhesség alatti kézdagadás (21. hét)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webbeteg!

        Normális-e, hogy 21 hetes terhesen, éjszaka gyakori a kezek zsibbadása, és minden reggelre bedagadnak a kezek, de csak a kezek, máshol nincs ödémásodás. Mit tegyek ellene?

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, kézzsibbadás témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos előfordul, hogy a leírt panaszok jelentkeznek terhesség alatt, ennek az az oka, hogy amint érzi, megduzzadnak a kezek, a kötőszövetes részek, így a csuklóban futó ideg nyomás alá kerül, ezért jelentkezik a zsibbadás. Érdemes egy reumatológushoz elmenni emiatt, de izgulni nem kell, mert a panasz a terhességet követő hetek, hónapok során szépen megszűnik, nincs teendő ezzel.

         


        Dr. Kovács István
        urológus

        Dr. Kovács István

        Kérdés: 2009-12-22 12:38:48; Megválaszolva: 2009. december 22., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: