• 33 hetes terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretném kérdezni,hogy 33 hetes terhes vagyok és ma néha-néha nyilallásokat éreztem alul.Az mitől lehe?Méhösszehúzódás?Vagy mi?És volt egykis genny amikor vették a hüvelykenetet és írt fel a doktor kúpot és kérdezte hogy kevesebb a folyásom.Az baj ha van folyásom mert nekem eddig volt a terhesség alatt.

         

        köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség alatti panasz témában

        Kedves Hölgyem!

        Terhesség alatt a hüvelyváladék menynisége megnő, ez nem baj. A baj az, ha hüvelyfertőzés lép fel, ezt ellenőrizni kell, mert akár felszálló fertőzést, koraszülést is okozhat. Az alhasi nyillalás lehet normális jelenség, amikor a méh növekedése miatt a méhet tartó szalagok feszülhek, de akár a méhszáj nyílására is utalhat, ezárt nőgyógyászati vizsgálatra lenne szükség. Így legalább a folyást is ellenőrzik, hogy normális-e, vagy már fertőzésről van szó.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2009-10-15 16:49:16; Megválaszolva: 2009. október 15., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: