• Méhen belüli retardáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktor úr/nő!Én egy 24 hetes kismama vagyok, és a legutóbbi uh. szerint 2héttel van visszamaradva a magzatom.Az első terhességemnél is igy volt de ott csak a 36héten jelentkezett ez a probléma és nem lett semmi baj.Mit tegyek hogy most se legyen,és mi okozza ezt.?Kérem segitsenek egy aggódó kismama.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképpen sok pihenés javasolt. A retardáció diagnózisához sorozat ultrahang vizsgálatra és többszörös szülészeti ellenőrzésre van szükség. Ezt kell komolyan venni! Konzultáljon újra szülészével. Az eddig elkészült ultrahang leleteit is újból át kell nézni, hogy folyamatában látszódjon a baba növekedése.

        Dr. Lukács János nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-23 22:06:21; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó