• Mikor foganhatott? 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok Dr nő! Köszönöm szépen válaszát.

        Tehát ha 19-én  fogant volna a baba, az már 12 nap eltérés, akkor már módosították volna az időpontot? Meg az is aggaszt, hogy ha 19-én fogant akkor az AFP sem ad jó eredményt mert mikor voltam, még nem töltöttem be a 16 hetet.

        Még azt hagy kérdezzem már meg, hogy az 5 mm-es embrió hány napos terhességnek felel meg? Mert olvastam egy lombik babáról akinek 31 nappal beültetés után volt ennyi az ülőmagassága. Ilyenkor úgy tudom hogy egyformán fejlődnek. Hogy akkor  lehetséges hogy az a 6 nap el van számolva?

        Köszönöm türelmét, és hogy válaszol a kérdéseimre, mert első baba és kicsit nyugtalan vagyok.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, UH témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes figyelembe vennie, hogy a terhességet az utolsó menses első napjától számítjuk általában, így, ha egy lombik utáni beültetés 31 napos, az egy normál, 28 napos mensest véve figyelembe, már egy több, mint 6 hetes terhesség, tehát szintén megfelel az Önnél mért adatoknak.
        Ha 12 nap eltérés lett volna, az már közel 2 hét, azt biztosan jelezte volna az UH, de szerintem aggodalomra nincs oka, az eredmények nem mutatnak ilyen eltéréseket. Ne aggódjon, próbálja meg élvezni a terhességet, és készülődjön a picur fogadására, hátha ezzel jobban lefoglalja magát, beszélgessen vele, hallgasson zenét, táncoljon, ha jól esik, és vigyázzon magára!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 22:00:52; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: