• Babatervezés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő!

         

        A következő kérdéssel fordulok önökhöz.A párommal már lassan egy éve szeretnénk egy babát,de valami miatt nem akar össze jönni.

        Az befolyásolhatja,hogy a szeretkezés végezte után rá kb tiz percrel,nekem nagyon pisilnem kell,és el kell mennem a mellékhelységbe?

        Mennyi ideig kell szeretkezés végeztével egy helyben feküdni?

         

        Válaszukat előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        Az, hogy kimegy a mosdóba, nem befolyásolja a megtermékenyülést.

        Mivel lassan egy év telt el, érdemes lenne elmenni egy meddőségi szakrendelésre, ahol a megfelelő sorrendben a szükséges vizsgálatokat el fogják végezni, hiszen nagyon egyszerű probléma is, de kezelést igénylő eltérés is lehet a háttérben.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 21:12:29; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó