• Kevesebb magzatvíz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/nő!

        Ma voltam a 36 heti uh-on és ott azt mondták hogy valalmennyivel kevesebb a magzatvíz az átlagosnál.Kérdeztem hogy ez mit takar de pontos választ nem kaptam csak annyit hogy ez nem probléma. Vontam nst-n ott viszont nem mondtak semmit csak azt hogy 1 hét múlva konttrol.Nagyon megilyedtem lehet ettől a kisbabámnak valami baja?

        Válaszát előre is köszönöm

        Tisztelettel:Kriszta

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, ultrahang témában

        Kedves Kriszta!

        Nem kell aggódnia, a magzatvíz bizony időnknt lehet kevesebb is, több is, hiszen folyamatos körforgalomban van. A baba nyeli azt, közben a veséje is működik, és pisil is. Ezek persze nem pont egyszerre történnek, így néha lehet kevesebb, bagy több a víz. Az NST rendben van, és egy hét múlva úgyis lesz kontroll, ahogy annak lennie kell. Nyugodjon meg, nem kell izgulnia.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 11:44:57; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: