• Salbutamol

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/ Doktorno,

        Terhessegem 19. heteben jarok, gyakran kemenyedik a mehem igy orvosom salbutamol tablettat irt fel reszemre, naponta 6xfelet.

        Azt szeretnem tudni hogy a gyogyszert folyamatosan kell szendem fuggetlenul hogy van-e vagy nincs kemenyedes, vagy pedig esetileg alkalmazzam es a 6xfel a napi maximum adhato adag?

        Valaszat nagyon koszonom: mia

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Mia!

        Szerintem arra gondolt orvosa, hogy ennyit szedjen, és a panaszok csökkenése esetén megbeszélik, mennyi gyógyszert kell szedni. Persze ez függ attól, hogy valóban milyen keményedések voltak, milyen a méhszáj, ezért javaslom a következő hét folyamán egyeztessen orvosával a terápiáról.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-30 23:10:00; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó