• Táppénz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR ÚR/NŐ!ÚGY TŰNIK VÉGRE SIKERÜLT TEHERBE ESNEM,AMIRE MÁR RÉGÓTA VÁGYTUNK.MIVEL PAJZSMIRIGY ALULMŰKÖDÉSEM VAN.MÁR SIKERÜLT BEÁLLÍTANI A TSH-MAT(0,45).CSAK FÉLEK,HOGY VALAMI GOND LESZ.MIVEL EGY NAGYKER-BEN DOLGOZOM RAKTÁROS KÉNT ÉS ÁLLANDÓAN EMELGETNEM KELL A 10-20KG-OS DOBOZOKAT.ÉN ÚGY TODOM,HOGY CSAK VESZÉLYEZTETETT TERHES KÉNT LEHET 3 HÓNAPOSNÁL HAMARABB TÁPPÉNZRE MENNI.MIT TUDOK TENNI EBBEN AZ ESETBEN?NEM SZERETNÉM ELVESZÍTENI A BABÁT,DE A MUNKAHELYEM SEM HISZEN NEM MINDEGY,HOGY GYES-T VAGY GYED-ET FOGOK KAPNI.KÉREM ADJON TANÁCSOT,HOGY INDOKOLT-E A VESZÉLYEZTETETTSÉG?ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, táppénz témában

        Kedves Hölgyem!

        Az első, hogy menjen el egy szakorvosi vizsgálatra, ahol a terhességet megállapítják, majd a terhesgondozóba kell bejelentkezni. Itt kell megbeszélnie az orvossal a munkakörülményeit, és a lehetőségeket is a mielőbbi táppénzre.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-20 23:06:14; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: