• Magne B6

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        23 hetes kismama vagyok. A legutóbbi ultrahangon megállapították, hogy a méhlepény mélyen fekszik és nagyon közel van a méhszájhoz. Az orvos megnyugtatott, hogy ez idővel korrigálódhat és nem lesz semmi gond vele. Azonban azt tanácsolta, hogy napi 3x1 Magne B6-ot szedjek (a dobozára rávan írva, hogy napi 1 db tablett ajánlott, ez 89%-ban fedezi a szükségletet). Tudom terhesen még több a vitaminszükséglet, de nem sok ez egy kicsit???Másik kérdésem, hogy amennyiben megmarad ez az állapot (mélyen fekvő méhlepény,mely közel van a méhszájhoz) , akkor mi várható szüléskor, utána, vagy mennyiben befolyásolja ez a terhességemet???

        Válaszát előre is köszönöm: Kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedevs Kismama!

        A mélyen fekvő lepény nem ugyanolyan, mint a méhszájat fedő lepény, tehát lehet, hogy semmilyen problémát nem okoz, nem kell emiatt izgulni. Ha túl közel van a méhszájhoz, akkor innen vérzés is származhat, és akkor császármetszés lesz, de erről még korai lenne beszélni.

        A 3x1 tbl. Magne B6 egyáltalán nem sok, terhességben akár 4x2-t is adunk, ha szükséges, nyugodtan szedheti.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 11:38:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: