• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy párommal tervezzük a babát,í gy abbahagytam a fogamzásgátló szedését 4 hónapja. Azóta semmilyen formában nem védekezünk (párom allergiás a gumira). Úgy terveztük, hogy kb. 1 éven belül szeretnénk a kisbabát. Ám 3-4 napja szeretkezés közben apárom kihúzta élvezés előtt, de valamennyi sperma bement a hüvelyedmbe. Az lenne a kérdésem, hogy menszesz után 2-4 nappal lehetséges-e, hogy teherbe estem, kisebb a valószínűsége, esetleg nem lehet?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Üdv.: Zsófia

        Ui.: A menstruációm ebben a hónapban előbb jött meg, mivel kb. április 5-én múlt el, és most április 29-edikén megjött.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Bár kicsi a valószínűsége a terhességnek, de előfordulhat ilyenkor is. Ami ugye nem gond, hiszen hamarosan úgyis babát terveznek, legfeljebb kicsit hamarabb sikerül...

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-08 11:34:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: